Potřebné doklady pro vyřízení turistického víza do Kazachstánu

  • Cestovní pas (pas musí být platný min. 6 měsíců po plánovaném návratu z Katachstánu)
  • 1 x fotografie 3 x 4 cm
  • 1 x vyplněný formulář (lze stahnout zde) nebo vyplňte online dotazník zde
  • Kopie cestovního pojištění (možné sjednat u nás na pobočce

Formulář vízum do Běloruska od Artevia

 

Formulář a cena pro získání víza do Kazachstánu zde

V případě že nechcete vyplnit tento formulář elektronicky, můžete si jej stáhnout zde, vyplnit a společně s fotografii, cestovním pojištěním a cestovním pasem nás osobně navštívit, nebo zaslat poštou.