Potřebné doklady pro vyřízení víza

  • Cestovní pas (pas musí být platný min. 6 měsíců po plánovaném návratu z Katachstánu)
  • 1 x fotografie 3 x 4 cm
  • 1 x vyplněný formulář (lze stáhnout zde) nebo vyplňte dotazník níže
  • Kopie cestovního pojištění (možné sjednat u nás na pobočce)

 

Ceník víza do Kazachstánu

Cena víza od 2500Kč

V případě že nechcete vyplnit tento formulář elektronicky, můžete si jej stáhnout zde, vyplnit a společně s fotografii, cestovním pojištěním a cestovním pasem nás osobně navštívit, nebo zaslat poštou.

 

dotazník - formulář pro získání víza do Kazachstánu

V případě, že si s něčím nevíte rady, neváhejte nás kontaktovat na čísle +420 602 678 898
  • (velkým písmem)
  • (velkým písmem)
  • dd/mm/yyyy
  • dd/mm/yyyy
  • Včetně předvolby. Vzor: +420 000 000 000
  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf.
    Zde můžete přiložit soubor (jpg, gif, png, pdf)
    Ujistěte se, že máte tyto věci k dispozici: cestovní pas, fotografie 3x4 (1ks) a cestovní pojištění (možné sjednat i u nás)